torsdag 26 november 2009

Dockor!

Så här lagom till att det är dags att börja julpynta i hemmen har vi fått in ett antal nya actiondockor, av den mindre sorten (ca 10 cm höga) som säkerligen skulle göra sig utmärkt som - till exempel - vise män i julkrubban, eller varför inte fastsurrade i toppen av granen...

För 149 kr styck finner ni trenne fasaväckande figuriner föreställande Freddy från A Nightmare on Elm Street, Leatherface från The Texas Chainsaw Massacre och Jason från Friday the 13th.

Om ni snarare är på jakt efter något med musikalisk anknytning erbjuder vi för 75 kr styck små dockor i form av Slash respektive Alice Cooper.

Sist men inte minst har vi även ett "Band Set" som innehåller fyra figurer föreställande de välsminkade karlarna i Kiss; detta kostar 240 kr.

Dagens kuriosafakta (på tal om att detta blev ett ovanligt alliterationstätt inlägg): serieskaparen Stan Lee ska ha sagt angående karaktärer med alliterationer till namn (Peter Parker, Fantastic Four) att "If a character had the same first initial in both names, I could at least remember one of the names.". Längre listor på namn med liknande komposition, främst inom serier och populärkultur, finns här och här.

1 kommentar:

Lisa sa...

Testing testing.